vampire diaries

Postat: 2012-10-31/ 21:10:00
KATERGORI:
-5- Kommentarer
Dom senaste två veckorna har jag typ levt framför vampire diaries, slutade kolla på det innan sommaren när jag var i mitten av säsong 3 för jag blev så arg för att alla bara dog och inte gjorde som jag ville.. hehe.. Men började kolla igen och det är nästan som en drog! Har varit helt besatt haha! Och det värsta är att jag blir så emotinoal och kan sita och gråta i två timmar efter haha! Men nu måste jag vänta i en vecka för varje avsnitt, askjdlajsdkla HATAR att vänta på serier, varför kan inte allt komma ut på en gång? Blir helt galen!
 
Så har suttit och kollat på justin bieber "funniest moments" för jag har så tråkigt och inte har nån serie att se.. fast han gör mig alltid glad haha! Men om någon har en bra serie att tipsa så jag inte blir helt galen på allt väntande till alla serier jag ser så är det bara att kommentera! :)
 
 

absolut inget att skriva om

Postat: 2012-10-31/ 20:55:00
KATERGORI: Massa babbel
-0- Kommentarer
Har inget att skriva därför har jag inte bloggat, eller har väl ganska mycket att skriva om men orkar inte haha! Och har inte haft tid heller, i dag är första dagen på flera dagar jag har varit hemma!
 
I helgen va jag, mami och syster i stockholm och bodde på hotell, shoppa och såg på dirty dancing musikal och hade det allmänt mys!
Sen när jag kom hem var det bara att packa om för på måndagen åkte jag med Malin och hennes familj på kryssning, Cinderella, vi fick jätte fina lyxhyttar för det var nått fel så vi fick dom typ helt gratis! Helt sjuukt!  
 
orkade inte ta en annan bild hahahah hot stuff

en dag kvar till lov

Postat: 2012-10-25/ 18:44:00
KATERGORI: Massa babbel
-1- Kommentarer
Sitter och ska börja packa ner kläder i resväskan, i morgon drar jag, mamma och syster till stocklahoma och bor på hotell över helgen! Kommer bli så grymt mysigt, har längtat efter det här i flera veckor!! ♥ Vi ska gå på stan, äta god mat och gå och kolla på... DIRTY DANCING! Så grrryymt.
 
Skönt med Lov en hel vecka också, det behövs!
Nej nu måste jag packa färdigt!
 
 
sorry 'bout the duckface but sometimes im a duck k?

burning red

Postat: 2012-10-25/ 18:33:00
KATERGORI: Porträtt
-0- Kommentarer
   

we're happy free confused and lonely at the same time

Postat: 2012-10-23/ 19:11:00
KATERGORI: inspiration
-0- Kommentarer
nu har Red äntligen släppts, SOM jag har väntat. Åhhhh hon är så underbar ♥
Det finns många som inte tycker om hennes musik men för mig
är hon helt klart den bästa kvinnliga artisten som finns, älskar henne såå! 
u go girl
 

ta mig till new york

Postat: 2012-10-23/ 18:09:00
KATERGORI: inspiration
-0- Kommentarer

everything has changed

Postat: 2012-10-20/ 23:20:00
KATERGORI: inspiration
-1- Kommentarer
 
Vet inte vad jag ska ta mig till. Två av mina favorit artister i en och samma låt.
jag klarar inte av dethär, dör. 
Cause of death: This song

inspiration

Postat: 2012-10-20/ 22:43:00
KATERGORI: inspiration
-0- Kommentarer

chillin in ma "one piece"

Postat: 2012-10-20/ 15:58:00
KATERGORI: Självporträtt
-0- Kommentarer

 

fuck off and die äckel politiker

Postat: 2012-10-20/ 15:47:00
KATERGORI: Tankar
-0- Kommentarer
Hallå Hallå, kom precis hem från Lisa, hade jätte mysigt, Cajsa kom också och vi hade jätte kul! 
 
I fredags var en ganska jobbig dag, kanske inte lika som torsdagen men hela den här veckan har varit ganska jobbig i skolan eftersom att det har varit en sån lång väntan till torsdagen då politikerna tog beslutet om våran skola. Och det kom nu i torsdags om det blev som vi alla hade i baktanken men hoppades så att det inte skulle bli. Vi, GUC, kommer få flyttas till boland.. BOLAND AV ALLA SKOLOR. Sista skolan jag någonsin skulle ha sökt till. Men i fredags var alla jätte ledsna, Rektorn höll tal, och trodde nästan att det skulle börja spruta tårar när en från elevkåren höll tal, så fint.. Älskar verkligen våran skola, vill bara att det ska vara som normalt igen! Mohammed Hassan, en politiker, kom till skolan sen vid tolv och skulle försöka verka smart som att dom hade gjort rätt osv, dom tänker ju inte alls på hur eleverna mår, bara på pengar! Fattar inte hur dom kan se på flera hundra elever och andra må dåligt över det här bara för att dom sparar pengar, o sen så säger dom att dom ska renovera en annan skola för ca en halv miljard. Skulle vilja veta hur Politiker tänker, fyfan vilka jävla idioter.
 
Men till hösten 2013 flyttar vi till nya lokaler i bolands skolas hus, fuck off AND DIE. 
 

godnatt inlägg xoxo

Postat: 2012-10-16/ 22:24:00
KATERGORI: Massa babbel
-1- Kommentarer
Ligger i sängen och har precis dushat och ska gå och lägga mig om ett tag, ett till Modern family avsnitt blir det nog! Btw, såg på Svenska hollywood fruar idag och ibland fattar man inte hur gunilla tänker hahah helt störd i huvet (va bara tvungen att skriva lite om henne omg hahaha)
 
Ska packa färdigt kamera väskan klart tills i morgon också för då blir det fotografering direkt efter skolan. Ska till min mammas jobb och fota alla som jobbar där + ett grupp foto som sen ska läggas upp på deras hemsida, ska bli kul! :) 
 
det var väl allt för mig gonatt  

låt GUC finnas kvar

Postat: 2012-10-16/ 22:17:00
KATERGORI: Massa babbel
-0- Kommentarer
Har inte orkat skrivit något de två senaste dagarna så bloggen har fått stått still haha! Men idag så var det manifestation för våran skola! Jag är sjukt ledsen för att jag inte kunde vara med för att jag har varit sjuk sen igår men allt jag sätt på facebook, twitter och instagram gör  mig så glad! Man ser verkligen hur alla kämpar för att få kvar våran skola och jag önskar att jag hade kunnat vara där! 
 
Har dock hört att politikerna var lika som alla andra gånger och inte lyssnar på oss, GUC är verkligen en speciell skola, jag trivdes från första dagen jag kom dit  och den är helt underbar! Även om dom säger att skolan kommer finnas kvar om vi flyttar till boland så tror jag inte alls på det, det kommer bli helt annorlunda och efter ett tag så kommer GUC försvninna. Jag vill verkligen ha kvar skolan, den är bäst.
 
bilderna är från facebook sidan "låt guc få finnas kvar"

Klubbmästerskap 14 oktober 2012

Postat: 2012-10-14/ 17:56:00
KATERGORI: Djur
-5- Kommentarer
     
 
- klicka på bilderna för att se dom i större storlek -

agility tävling nästa

Postat: 2012-10-14/ 09:41:00
KATERGORI: Agility
-0- Kommentarer
Vaknade för ca 5 minuter sen o ska fixa mig för att åka och fota på en agility tävling! Hoppas det inte börjar regna, ser så ut.. Men nu måste jag skynda mig så jag inte kommer försent! :D


it's not always rainbows and butterflies

Postat: 2012-10-13/ 21:40:00
KATERGORI: Massa babbel
-0- Kommentarer
Känns som att det enda jag har gjort i dag är att blogga haha! Har haft så tråkigt och inte haft nått att göra.. Men i morgon blir det fotografering på hundklubben, agility tävling! Sen kanske ja ska fota med Anna också, we'll see about that.
Btw, om det är någon som har nått förslag om vad jag ska blogga om så är det bara att säga till! Har lite ideé torka! x) 
 
Nej nu ska jag kolla på Pirates of the caribbean och sen sova,
Kommer säkert somna under filmen haha!
Godnatt peeps
 
 
 Välkommen in i min blogg!
Jag heter Julia Larsson och är 14 år och mitt största intresse är fotografering. I den här bloggen visar jag mina bilder och skriver också om min vardag och Jag fotar med min kamera Nikon D3000 :).

» Läs mer om min kamerautrustning
» Läs mer om mig

STARTSIDAN

Dream until you're dream comes true.


bloglovin


KONTAKT
Mejl & Msn: Juliiialarsson[a]hotmail.com
-------------------------------
© På alla bilder i bloggen.
Förbjudet att kopiera utan mitt tillstånd.

RSS 2.0