Konfirmation i dag,

I dag konfimeras jag :p Ska snart dit (klockan 10) och väntar på att Ebba ska komma. =) Vi ska ha en liten övning för att veta vad alla ska göra m.m. Sen åker vi hem och ska dit igen vid 14:15, konfirmationen börjar klockan 15:00 men vi ska ha på oss kåporna och sånt ^^ Sen när allt är klart så kommer släkten , eller dom är ju i kyrkan också. Så blir det mat och fika här hemma. =)

Tänkte berätta lite om grönan. =)
Det var as roligt! Åkte saker jag trodde jag aldrig skulle våga. Jetline? Twister? Jag är ju nästan bäst ju. :o Eller ah.. Mina andra kompisar åkte frittfall med tilt typ 5 gånger men ändå xD Men jag är jätte höjdrädd :o
Iaf, om Twister, den nyaste. Grymt rolig! Lite läskig i början med en jätte brant backe rakt neråt men sen jätte rolig ;)
Jag tror att den kändes så säker för att sätet va så skönt. Det kändes som man satt fast bra, igemnfört med jetline som man bara sitter fast med en stång och tror man ska dö vilken sekund som helst.. ^^
Nej nu kommer nog snart Ebba. Hejdå :D

En gammal bild på Sirius som är tagen med Digitalkameran.
Kommer ihåg att jag var grymt nöjd över bilden, haha =)
Men sirius va söt iaf <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Välkommen in i min blogg!
Jag heter Julia Larsson och är 14 år och mitt största intresse är fotografering. I den här bloggen visar jag mina bilder och skriver också om min vardag och Jag fotar med min kamera Nikon D3000 :).

» Läs mer om min kamerautrustning
» Läs mer om mig

STARTSIDAN

Dream until you're dream comes true.


bloglovin


KONTAKT
Mejl & Msn: Juliiialarsson[a]hotmail.com
-------------------------------
© På alla bilder i bloggen.
Förbjudet att kopiera utan mitt tillstånd.