Yellow #2

Postat: 2011-05-31/ 21:25:54
KATERGORI: Allmänt
-2- Kommentarer


Hihi lite mer bilder. =)

Yellow

Postat: 2011-05-30/ 20:48:22
KATERGORI: Natur
-5- Kommentarer

Mycket gula blommor på åkern ! :D Älskar färgen. Skulle vilja fota porträtt där någon dag. =) Någon frivillig?♥ innan det försvinner...

Ska sätta mig och kolla på några avsnitt av F.R.I.E.N.D.S och sen blir det sova.
I morgon blir det nästan ingen skola för min del. Åker in till uppsala vid 9.00 så hinner bara vara i skolan 45 min. Ska till tandläkaren och sen ska jag se om jag hinner klippa mig. =)
Hoppas verkligen att jag får nån klipp tid. Har inte klippt mig på länge!

Tjokis lördag.

Postat: 2011-05-29/ 00:31:45
KATERGORI: Julia
-0- Kommentarer


Mums. ;) Köpte lite godis efter utställningen och lånade hem hela vänner boxen av min brorsa. Har tittat på första säsongen från jag kom hem (klockan 3) till 8 ungefär. =)
Funderar på att börja med andra säsongen. Orkar inte sova.. :(
Hoppas på sovmorgon i morgon.. Blev väckt 7 i morse.
Aja nu ska jag fortsätta tjocka i mig godis  =D

Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten

Postat: 2011-05-28/ 14:55:32
KATERGORI: Filmer, Böcker
-0- Kommentarer
I fredags så var jag på bio med min store syster och vi såg (såklart, vi är ju nördar..!) Pirates of the Caribbean. Vi båda ÄLSKAR alla filmer så vi gick för att se den senaste som vi har väntat på i månader!
Den var riktigt bra och rolig! =D Fast tyvärr var den inte så bra 3D.. Inga bra effekter och så haha. Men filmen och handlingen och allt var sjukt bra!

Fast det var lite konstigt slut och så. Men lyckligt ;) Han fick sin Black Pearl tillslut =)
Men iaf. Den var riktigt bra. Lika bra som de andra. Det brukar bli så att uppföljarna blir dåligare och dåligare men kan säga att den här var minst lika bra som de andra. =)

Fast man saknar ju Orlando Bloom och Keira Knightley.. hehe. Men Jack's "nya" tjej var ju också bra ;)



Nästa bio med syrran blir (förhoppningsvis. beror på hur hon jobbar) midnatts visning på Harry Potter! =D Dom visar 1a och sen 2a delen av sista filmen !! (46 dagar kvar!!!!♥♥♥♥♥)

Hund utställning i österby

Postat: 2011-05-28/ 14:43:24
KATERGORI: Allmänt
-1- Kommentarer
Nu har jag precis kommit hem från österby på hunduställning. =) Var inte där så länge men såg en hel del hundar =D Ställde inte ut några av våra hundar. Men Aragorn va me ändå ;) Tog med kameran också och del blev lite bilder. Visar fler sen kanske.. De flesta blev konstiga eftersom mitt objektiv är trasigt.. :(

Hunden var lite nervös så den fick hålla hand(tass) med matte/husse innan den skulle in i ringen ;)

Kladd muffins

Postat: 2011-05-26/ 21:26:58
KATERGORI: Ätbart
-1- Kommentarer

Varit på Utveklingssamtal i dag. Gick väl ganska bra. Fick reda på alla betyg och så. Har godkänt i allt utom ett ämne som jag aldrig kommer få godkänt på men det kändes bra. :)
Sen blev det kvälls promenad med hundarna <3 Det är så mysigt att gå ut och gå i skogen på kvällen när solen håller på att gå ner. haha =)
Har bakat muffins också till min klass. Vi har så att två stycken bakar varje vecka, vi turas om. I dag va det min tur så det blev kladd muffins. Haha alla gör nästan muffins eller Chokladmuffins! x) (Det lättaste och godaste? =D)

I morgon åker jag in till stan och möter upp syrran där. =) Sen blir det popcorn, godis och bio ♥  Pirates of the carrabien. SO EXCITED. Haha låter lite som Daniel Paris. ;)

Aja puss och godnatt =)

Fototävling.

Postat: 2011-05-26/ 19:08:12
KATERGORI: Tävling
-13- Kommentarer
Nu har jag äntligen fått till en fototävling som jag länge velat hålla! Och bra pris är det också, som jag tror att många skulle ha jätte kul med.  Och nu har jag fått chansen att tävla ut ett valfritt Close up filter från Tvspelswebb.se! :D

Det kommer gå till såhär:
Temat är närbilder. Vad för närbilder spelar ingen roll. Det kan vara vad som helst! =) Du väljer din bild och laddar upp den på din blogg och med i inlägget måste du ha en motivering varför just du ska ha/vill ha ett close up filter.
(Du ska också skriva VILKET filter du vill ha) Läs mer om close up filter här...

Sen måste du ha en de här länkarna med i inlägget: http://www.tvspelsweb.se/kamerafilter-effekt-filter-closeup-filter-c-145_101_112.html http://www.tvspelsweb.se/ & http://juliiialarsson.blogg.se/
Annars är du inte med och tävlar. Skriv sedan att du med och tävlar i det här inlägget. =)

Om det blir många tävlande så kommer jag välja ut ca 5-10 stycken som kommer få vara med och tävla och sen kommer mina läsare få rösta på favoriten. =)
Kommer lägga upp Motivering + Bild. (och en länk till din blogg)
Sen kommer jag att utse vinnaren. =) Skriver i inlägget med bidragen när.
Ni har till den 4 Juni att anmäla er. GLÖM INTE MEJL ADRESS.


Before and After Pictures

Postat: 2011-05-25/ 22:29:12
KATERGORI: Före - Efter
-1- Kommentarer


Lite före / efter bilder.
Första bilden är en av mina favorit bilder, men det blev så konstig färg på den när man tog motljus. så brukar exprimentera lite med färgerna. Den här redigeringen var inte en av mina favoriter...
Understa bilden tycker jag är jätte cool när den får lite hårdare skuggor och mer kontrast :D

bloggsvar

Postat: 2011-05-25/ 15:49:26
KATERGORI: Tävling
-1- Kommentarer
jag tävlar om att vinna en inbjudan till bloggsvar.
Klicka här för att komma till tävlingen. =)

THE LONLEY ISLAND

Postat: 2011-05-24/ 17:36:15
KATERGORI: Musik
-1- Kommentarer
Alla måste ha hört låten "I just had sex". Annars är man udda... Och dom som har gjort låten är the lonley island och dom har precis kommit ut med ett nytt album. Och jag älskar det! Dom är en hurmor grupp som gör massa konstiga , udda , roliga låtar ♥ Lyssna ! ;) Min favorit är Jack sparrow (feat. Michael Bolton.) Fast stör mig på att låten inte heter CAPTAIN Jack sparrow, haha ;)
Men lyssna på dom iaf ni kommer få ett gott skratt :D


trött tisdag

Postat: 2011-05-24/ 17:09:30
KATERGORI: Julia
-1- Kommentarer
Ush vad trött jag har vait i dag. Det har varit plågsamt! Känns riktigt bra när man inte ens orkar prata med kompisarna och sen ska man skriva prov.. Miin hjärna var ju lagom avstängd. Men det gick faktiskt ovanligt bra. VG med 2 poäng från MVG. :D

Klockan 18:00 ska jag iväg till hundklubben och träna Aragorn. =) Eftersom att jag inte kan träna min hund (Cesar.) så lånar jag min systers hund. ;) Eller vi hjälps åt att träna!! =)♥

random bild.


Bilder på min sötaste

Postat: 2011-05-23/ 16:23:26
KATERGORI: Djur
-4- Kommentarer
Det var någon, (Anonym..?) som ville se fler bilder på X-son. =) Så här kommer det några stycken på min finaste Häst :D


XSON♥

Postat: 2011-05-22/ 21:54:26
KATERGORI: Djur
-1- Kommentarer

Bild från i höstas. Dålig kvalite på bilden men tyckte han va så himla fin, som alltid ♥ Mamma fotade och jag hade glömt ställa in kameran på auto fokus.. x(


X-son har varit halt sedan i Lördags. Hela benet hade svullnat upp och han bara släpade benet efter sig. =/ Vi vet inte vad som har hänt med honom, kan ha varit ett bett från en orm eller nått liknande. Men han verkar må lite bättre idag, han gick bättre och liiite mindre svullen.
Krya på dig älskade tjockis hästen ♥♥

äntligen är konfirmationen slut.

Postat: 2011-05-22/ 21:45:39
KATERGORI: Julia
-0- Kommentarer
Då var äntligen konfirmationen slut, inga mer gudstjänster eller nått sånt! Skönt! Ledigt alla onsdags kvällar ♥ Ih =) Fick många fina presenter av min underbara familj och släkt :)
Ikväll blev det Pizza och chips vid Tvn, Såg den nyaste Big Momma (Like father Like Son). Den var bra fast inte den bästa. Måste nog säga att tvåan är grymt mycket bättre, Man fattade knappt vad den här (3an, like fathers like son) handlade om :s
Det var nått USB minne med nån information i men man fick aldrig veta vad..! Irriterande.
Nej nu ska jag ta en dush sen blir det sängen :p
Skola i morgon.. <//3
Bara ca 10 skoldagar kvar !!

Konfirmation i dag,

Postat: 2011-05-21/ 09:54:33
KATERGORI: Julia
-0- Kommentarer
I dag konfimeras jag :p Ska snart dit (klockan 10) och väntar på att Ebba ska komma. =) Vi ska ha en liten övning för att veta vad alla ska göra m.m. Sen åker vi hem och ska dit igen vid 14:15, konfirmationen börjar klockan 15:00 men vi ska ha på oss kåporna och sånt ^^ Sen när allt är klart så kommer släkten , eller dom är ju i kyrkan också. Så blir det mat och fika här hemma. =)

Tänkte berätta lite om grönan. =)
Det var as roligt! Åkte saker jag trodde jag aldrig skulle våga. Jetline? Twister? Jag är ju nästan bäst ju. :o Eller ah.. Mina andra kompisar åkte frittfall med tilt typ 5 gånger men ändå xD Men jag är jätte höjdrädd :o
Iaf, om Twister, den nyaste. Grymt rolig! Lite läskig i början med en jätte brant backe rakt neråt men sen jätte rolig ;)
Jag tror att den kändes så säker för att sätet va så skönt. Det kändes som man satt fast bra, igemnfört med jetline som man bara sitter fast med en stång och tror man ska dö vilken sekund som helst.. ^^
Nej nu kommer nog snart Ebba. Hejdå :D

En gammal bild på Sirius som är tagen med Digitalkameran.
Kommer ihåg att jag var grymt nöjd över bilden, haha =)
Men sirius va söt iaf <3




Välkommen in i min blogg!
Jag heter Julia Larsson och är 14 år och mitt största intresse är fotografering. I den här bloggen visar jag mina bilder och skriver också om min vardag och Jag fotar med min kamera Nikon D3000 :).

» Läs mer om min kamerautrustning
» Läs mer om mig

STARTSIDAN

Dream until you're dream comes true.


bloglovin


KONTAKT
Mejl & Msn: Juliiialarsson[a]hotmail.com
-------------------------------
© På alla bilder i bloggen.
Förbjudet att kopiera utan mitt tillstånd.

RSS 2.0